Ομορφιά σε βάθος – Δημοσίευση στο Votre Beaute

Ομορφιά σε βάθος – Δημοσίευση στο Votre Beaute


Πείτε όχι σε κιρσούς και ευρυαγγείες με μια ανώδυνη θεραπεία λέιζερ.


Λέιζερ για ανώδυνη θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών. Ανακαλύψτε την πιο εξελιγμένη μέθοδο αντιμετώπισης του προβλήματος και απαλλαγείτε από αυτό χωρίς πόνο, χειρουργικές τομές και μετεγχειρητικές ουλές. Τόσο οι κιρσοί όσο και οι ευρυαγγείες αποτελούν σημάδια φλεβικής ανεπάρκειας. Όσο πιο σύντομα αναγνωριστεί και αντιμετωπιστεί η φλεβική ανεπάρκεια, τόσο χαμηλότερος είναι ο κίνδυνος επιπλοκών.

Η πιο συχνή εξέταση για τη διάγνωση του προβλήματος είναι το triplex φλεβών. Οι κιρσοί, ειδικότερα, θεραπεύονται για αισθητικούς αλλά κυρίως για ιατρικούς λόγους, όπως είναι ο κίνδυνος θρόμβωσης. Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων υπάρχουν σύγχρονες μέθοδοι θεραπείας που ριζικά και με μεγάλη επιτυχία προσφέρουν την πιο εξελιγμένη θεραπεία. Φυσικά μιλάμε για τα λέιζερ. Ειδικά για τους κιρσούς, το ενδοφλεβικό λέιζερ αποτελεί μια θεαματική εξέλιξη της τεχνολογίας, που με χρήση οπτικών ινών επιτρέπει τη θεραπεία κάθε είδους φλέβας με πολύ χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ανώδυνα, με απόλυτη ακρίβεια, με πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο διεπεμβατικού και μετεγχειρητικού πόνου, εκχυμώσεων και λοιπών ανεπιθύμητων ενεργειών.

Η θεραπεία πραγματοποιείται υπό υπερηχογραφική απεικόνιση χωρίς νοσηλεία, με τοπική αναισθησία και διαρκεί 30-45 λεπτά. Συγκεκριμένα, μέσω της οπτικής ίνας διαχέεται ακτινικά η ενέργεια του λέιζερ στα τοιχώματα της φλέβας, ασκώντας στοχευμένη φωτοθερμική δράση που τη σφραγίζει πλήρως. Η παραπάνω διαδικασία δεν απαιτεί τομές ή ράμματα και δεν προξενεί ουλές. Οι ασθενείς νιώθουν ελάχιστο ή και καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της επέμβασης ή κατόπιν της θεραπείας και αμέσως μετά μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητές τους. Όσον αφορά τις ευρυαγγείες, πλέον αντιμετωπίζονται με τελευταίας γενιάς λέιζερ που δρουν εξωτερικά και έχουν σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των φλεβιδίων στα οποία στοχεύουμε και την οριστική απορρόφησή τους. Χάρη στη νέα αυτή μέθοδο, χρησι-μοποιούμε πλέον όλο και λιγότερο ή καθόλου τις γνωστές μέχρι τώρα ενέσεις και τις διάφορες χημικές ουσίες που μέχρι πρόσφατα ήταν η μόνη λύση.

Γεώργιος I. Ρόκας

Ο κ. Ρόκας Γιώργος είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr). Έκανε εξειδίκευση στην αγγειοχειρουργική στο ΓΝΑ Λαϊκό και Σισμανόγλειο και διετέλεσε επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σήμερα είναι Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο METROPOLITAN ενώ παλαιότερα διατέλεσε διευθυντής στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος και στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο στα φλεβικά laser και είναι ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τα φλεβικά laser στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία και σε περιστατικά της κλασσικής αγγειοχειρουργικής, σας περιμένει για να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας και να βρει για εσάς την καλύτερη λύση και αντιμετώπιση με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Ιατρείο Αθήνα

Ιατρείο Ρόδος

Ιατρείο Λαμία

Ιατρείο Λάρισα

Τελευταία Άρθρα